Nabíjecí stanice Astreea - 5 modelů

Nabíjecí stanice Astreea - 5 modelů

Lze instalovat kdekoli: volně stojící a nástěnné modely

Nabíječka Astreea je dostupná ve dvou provedeních, lze ji tedy použít v jakémkoli prostředí, podle toho, zda je praktičtější nástěnná nebo volně stojící forma.

Vyberte si model podle svých potřeb

Kromě nástěnného nebo volně stojícího provedení si můžete vybrat i model vhodný pro nabíjení jednoho vozu nebo dvou aut současně (2 x 22kW) a můžete jej požadovat s prodlužovacím kabelem nebo bez něj. Nástěnný model je k dispozici v horizontálním i vertikálním provedení pro úsporu místa.

Vyvinutý pro venkovní použití - odolný proti dešti a mrazu

Bez ohledu na to, jak drsné počasí je venku, nemusíte se starat o nabíjení auta. Konstrukce z nerezové oceli v souladu s IP65 poskytuje dokonalou ochranu proti vodě a prachu a hodnocení IK10 jej činí odolným vůči fyzickým nárazům.

Výkon, chytřejší

Díky chytrým funkcím a kompatibilitě s Wi-Fi a NFC lze zařízení ovládat a sledovat také pomocí aplikace (iOS / Android). Jeho LED displej usnadňuje rozpoznání i za špatného počasí nebo špatného osvětlení.

Zajišťuje také bezpečnost vás i vašeho vozu

Díky doživotnímu relé (RCBO) kombinovanému s vestavěným jističem poskytuje nadproudová a poruchová ochrana a systém řízení napětí stabilní a bezpečný provoz jak pro nabíječku, tak pro jejího uživatele.